Ferieideer til opbevaringshylder og kurve

Opbevaringshylder med kurve er populære til udsmykning til hjemmet eller kontoret og gavegivningen når som helst. Alligevel tilbyder høytiden en række muligheder for at bruge dem på festlige måder i dit hjem eller på kontoret – eller give dem som gaver. Lidt kreativitet vil gå langt i retning af at bruge opbevaringshylder, kurve eller kurvbænke i din ferieindretning og skabe unikke gaver til familie og venner.

Kurvbænke

Placer en kurvopbevaringsbænk i indgangen til dit hjem eller i alrum, hule eller spisestue. Brug bænkens sædeoverflade til at vise et nativity-sæt, en juleby eller samleobjektfigurer. Arranger genstandene på en dekorativ bordløber, fløjlstof eller et stykke glitret bomuld eller polyesterbatteri.

Trim kurvene under bænken for at matche dekorationstemaet på bænkesædet. Bind tråde af naturlig eller farvet raffia omkring kurvhåndtagene, så de passer til din skærm. Eller løb garnbøjlerne af stjerne-, engel- eller Baby Jesus-ornamenter gennem toppen af ​​kurvhåndtagene. Til en juleby skal du bøje nogle korte stykker kunstige kristtornranker eller fyrretræer omkring kurvhåndtagene. Fremhæv elegante samleobjekter med fløjl eller guldbånd og buer bundet gennem kurvhåndtagene. Brug kurvene til at gemme foreslåede emner i afsnittet “Kurve” nedenfor.

Hylder til kurve

Reolhylder, hvad der ikke er hylder og åbne hylder til kurve tilbyder ferieindretnings- og opbevaringsområder til ethvert rum i hjemmet eller kontoret. Dekorer kurvene, så de passer til designet af det rum, de er placeret i. Det kan også være en god idé at flytte en reolhylde eller en kurvhylde i nærheden af ​​dit juletræ eller ind i et rum, hvor det normalt ikke er placeret for at give noget ekstra ferieopbevaring. Mange smalle reoler kan passe ind i trange pletter, men alligevel rumme op til fire kurve til opbevaring af sæsonbetonede genstande. Anbring feriedekorationer øverst på en eller flere af hylderne på din smalle opbevaringsenhed.

Bind brede båndbuer gennem kurvhåndtagene for at dekorere eventuelle kurve, du placerer i reolenhederne. Overvej at bruge bånd til at binde slikrør, ferieformede kageskærere, julestrømper eller julepynt på kurvhåndtagene. Drap feriehåndklæder over kurvens kanter til brug i badeværelset eller køkkenet. Arranger små røde eller grønne doilies over kurvkanterne til hylder til gang eller soveværelse.

Sneakers

Opbevar gaveindpakningsmaterialer såsom gaveposer, flad indpakning, bånd og buer, gavemærker, tape og saks i en kurv. Brug en anden kurv til at holde din lykønskningsliste med kort, kuglepenne, dekorative kuvertklistermærker og frimærker.

Fyld en kurv med små gaver til din postforsendelse, papirleverandør og andre specielle mennesker derhjemme eller på en arbejdsplads. Overvej også stearinlys, duftende rumopfriskere, ildkampe, stearinlys og ekstra julepærer og sikringer til dine indendørs og udendørs lys.

I køkkenet skal du bruge reoler med kurve til at holde sæsonbestemte servietter og papirkopper og tallerkener til uventede gæster. Opbevar de bagværk, du planlægger at bruge hele sæsonen, i kurve. Sæt tungere genstande som mel- og sukkerbeholdere eller en julekagekrukke oven på dine opbevaringshylder. Kurve kan adskille cookie cutters og mynte- eller slikforme fra dekorative sukkerarter og drys til dine cookies og kager. Opbevar nogle farverige plastindpakninger eller behandle poser i en kurv for hurtigt at kunne pakke nogle godbidder op, som du kan sende hjem med vennerne.

Brug sneakers uden at lægge dem på en hylde. Fyld en kurvkurv med duftende kogler eller levende grønt for et sæsonduftende bord midt. Læg dekorative sæber og feriehåndklæder i en stofkurv til badeværelsesdekoration. Brug kurve til gavekurve til at give til venner. Pak fyldte kurve med cellofanemballage, og bind et bånd rundt om kurven
In case you loved this informative article and you would want to receive details relating to https://tidsskriftholder.dk/ please visit our own page.
.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *